exhibition of the photographs made during “Recording a daydream” /Izložba fotografija sa radionice “Recording a daydream”

Urban Inkubator/Gradska Gerila edukativni sertifikovani program Vas poziva na izložbu fotografija nastalih tokom treće radionice "Recording a daydream" u okviru projekta Foto Narativi, u periodu od 22-29. maja 2015. u prostorima KM8 (Kraljevića Marka 8).

Izlagači:

Boris Mirkov 
Marko Milićević
Natalija Miladinović 
Jovana Jarebica
Jelena Topalović
Dalibor Božić
Kristina Damnjanović 
Marija Marinković
Ana Marija Marinković
Dina Radovanović
Marija Konjikušić

Autori projekta : Milica Nikolić i  Ivana Andrejić


Kroz zajedničku foto-šetnju sa profesionalnim fotografima, učesnici radionice i foto-šetnji bili su ohrabreni da istraže mesta susreta u Savamali, lokalnih ljudi, njihovih života, uspomena, želja kao i njihovog okruženja i otkriju svoje skrivene kvalitete i simultano se povezujući sa mestom kao i jedni sa drugima.


Svaki pristup praćen je izuzetno kreativnom, inspirišućom i snažnom voljom za putovanjem kroz prošla vremena i za alternativne foto-tehnike. Učesnici su imali priliku da nauče i/ili primene raznovrsne tehnike i pristupe prilikom fotografisanja duha samog mesta.


Fotografije i zajednički fanzine/katalog kojisu napravili zajedno sa mentorima radionica, je prezentovan na izložbi u prostorijama KM8, 22. maja u 19h.

































ph.Marija Konjikušić, Kristina Damnjanović, Jovana Jarebica, Milica Nikolić Micikitis


Comments

Popular Posts